Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Flexplekken en coworking space

Op iedere locatie is er de mogelijkheid om te flexwerken. Flexwerken is steeds meer in trek en dat ​merken wij ook. Wij bieden daarom een prettige werkplek aan waar jij vierentwintig uur per dag gebruik ​van kan maken, omringt met andere flexwerkers. Maak onbeperkt gebruik koffie en thee en kies voor ​een lunch binnen één van onze Campus locaties. Daarnaast heb jij de ruimte om jouw netwerk te ​vergroten tijdens onze evenementen.

Voor ondernemers die nog geen vast kantoor nodig hebben, is een flexplek ideaal. Je kunt zelf bepalen ​wanneer je gaat werken en gebruik maken van alle faciliteiten die je als ondernemer nodig hebt. Zo ​hebben we belcellen en geluidsdichte boxen waar je in alle rust kunt werken.

Ben je op zoek naar een flexplek in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam), Enschede, Almelo, Rijswijk (regio Den Haag) of Den Bosch? Bekijk al onze ​beschikbare locaties!

Beschikbare producten

In totaal hebben we zes mogelijkheden waarmee jij bij ons kan flexwerken. Ben je enkel opzoek naar een ​werkplek voor één dag? Kies dan voor onze dagpas. Wil je vaker bij ons komen werken, dan hebben we ​de strippenkaart voor 4 dagen of de strippenkaart voor 10 dagen beschikbaar.

Heb je voor een langere tijd een flexplek nodig en heb je geen behoefte aan een vast bureau? Kies dan ​voor het Co-working abonnement. Het meest all-in contract dat je kan hebben is ons Dedicated Desk ​abonnement. Je krijgt dan een vast bureau ter beschikking.

Dagpas
20
,-

Wil je graag één dag werken op één van onze gave locaties? Maak dan gebruik van onze dagpas. Je kunt dan de hele dag werken in het sociale hart van één van onze locaties. Deze dag mag je gratis gebruik maken van onze faciliteiten en is het mogelijk om tegen betaling een vergaderruimte te boeken. Je kunt je vanaf 09:00 uur melden bij de locatiemanager die jou verder helpt aan een werkplek. 

Strippenkaart 4 dagen
69
,-
Geldig voor 1 maand

Wil je niet direct aan een abonnement vastzitten en juist wat gespreider gebruik maken van een flexplek, dan is de strippenkaart misschien wat voor jou. Je mag in totaal 4 dagen inzetten om te werken op één van onze locaties. Je kunt gratis gebruik maken van onze faciliteiten en is het mogelijk om tegen betaling een vergaderruimte te boeken. 

Strippenkaart 10 dagen
129
,-
Onbeperkt geldig

Wil je niet direct aan een abonnement vastzitten en juist wat gespreider gebruik maken van een flexplek, dan is de strippenkaart misschien wat voor jou. Je mag in totaal 10 dagen inzetten om te werken op één van onze locaties. Je kunt gratis gebruik maken van onze faciliteiten en is het mogelijk om tegen betaling een vergaderruimte te boeken. 

Co-working Abonnement
149
,-
per maand (maandelijks opzegbaar)

Wil je vaker gebruik maken van een flexplek bij Campus Offices en vind je het leuk om zelf een plek te kiezen die past bij jouw werkzaamheden? Probeer dan eens de abonnementsvorm van co-working! Je kunt werken waar en wanneer je wilt, krijgt 24/7 toegang tot de locaties en mag gratis gebruik maken van onze faciliteiten! Bij het boeken van een vergaderruimte krijg je 30% korting.

Dedicated Desk Abonnement
249
,-
Per maand (maandelijks opzegbaar)

Wil je vaker gebruik maken van een flexplek bij Campus Offices en vind je het fijn om aan een vast bureau te zitten? Met ons Dedicated Desk Abonnement krijg jij een vaste werkplek die je zelf mag inrichten! Je krijgt toegang tot de app waarmee je 24/7 het gebouw in kunt en mag gratis gebruik maken van onze faciliteiten. Daarnaast krijg je een eigen postadres en kun je werken waar en wanneer je wilt! Bij ons is de deur overdag altijd open, dus je hebt geen zorgen over toegang. En als je parkeergelegenheid nodig hebt, maken we het je gemakkelijk met onze kentekenherkenning, zodat je snel toegang hebt tot onze parkeerplaatsen. Bij aankomst kun je gebruik maken van onze informatieve zuil. Met een simpele aanraking kun je de locatiemanager oproepen, die je graag een persoonlijke tour geeft. Hij zal je de beste plekken laten zien waar je in alle rust en comfort kunt werken. Na het boeken van je flexplek sturen we je een e-mail met aanvullende informatie. Hierin vind je onder andere de wificode, handige reisopties en een overzicht van lunchmogelijkheden op onze locatie.

Huren dagdeel: 200,-
Huren dagdeel: 600,-
Verschillende vergadermogelijkheden
Werken in het sociale hart
Er is (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar aan de openbare parkeerplekken in het verlengde van de Rietbaan te Capelle aan den IJssel. Deze bevinden zich op korte loopafstand van de vergaderlocatie.
Huren per uur: €62,50
Huren per uur: €31,25
Huren per uur: €15,-
Huren per uur: €20,-
Huren per uur: €25,-
Huren per uur: €35,-
Huren per uur: €62,50
Huren per uur: €25,-
Huren per uur: €40,-
Huren dagdeel: €160,-
Huren per uur: €30,-
Huren per uur €30,-
Huren dagdeel: 210,-
Huren dagdeel 160,-
Huren dagdeel: 250.-
Terras
Gameroom
Bibliotheek
bibliotheek
Fitnessruimte
Multisportkooi
Vlak naast de snelweg
Optioneel: lunch/catering/bediening/gevulde bar (prijzen op aanvraag)
Gastheer/vrouw
Volwaardige bar
Geluidsinstallatie
Flexibele indeling (geschikt voor diners tot verjaardagen)
Huren dagdeel: 60,-
Postadres
KVK-inschrijving
Vast bureau
30% korting op vergaderruimtes
Toegang tot de app - 24/7 toegang
Werken in het sociale hart of (indien beschikbaar) een vast bureau
Werken wanneer je wilt
10 dagen werken
4 dagen werken
4 dagen werken (1 maand geldig)
Elektronische Sloten
OV toegankelijk
Vergaderruimte boeken tegen betaling
Toegang tussen 09:00 - 17:00
Werken in het social hart
1 dag werken
Dakterras
Fietsenstalling
Winkelcentrum met supermarkt
Lunchvoorziening
Jeu-de-boules baan
MIVA-toilet
KVK-inschrijving
Lift
Postadres
Rolstoeltoegankelijkheid
Vergaderruimtes en belboxen
Schoonmaak
Digitale receptie
Opslagruimte
24/7 toegang
Gratis parkeren in omgeving
Restaurant(s)
Receptie
Parkeren op eigen terrein
Ruimte om te netwerken
Gebruik van de ontmoetingsplekken
Eigen privékantoor voor een hele dag
Maandelijks opzegbaar!
Onderdeel van de community
Gebruik vergaderruimtes
Betaalbare lunch
Huren dagdeel: 125,-
Whiteboard op aanvraag
Huren dagdeel: 100,-
Huren dagdeel: 140,-
Flipover op aanvraag
Rietbaan 2-4
Huren dagdeel: 120,-
Rietbaan 10
Huren dagdeel: 80,-
Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.
Gratis WiFi
Gratis koffie en thee
Presentatiescherm