Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Over ons.

Teamfoto Campus Offices

WIJ (HER)ONTWIKKELEN EN ​EXPLOITEREN KANTOORCAMPUSSEN IN ​EEN (BINNEN)STEDELIJKE OMGEVING.

Campus Offices is onderdeel van de Entweder groep. Entweder is een ondernemende bedrijven bouwer (venture studio) uit Twente. Zij starten, schalen, en verkopen bedrijven die het kantoor innoveren.

Campus Offices exploiteert kantoorgebouwen in groeisteden en is in 2019 gestart. Op het ​moment zijn er zes Campus Offices locaties bestaande uit 17 kantoorpanden. Deze locaties ​bevinden zich in Almelo, Deventer, Capelle a/d IJssel (regio Rotterdam), Den Bosch, Rijswijk (regio Den Haag) en Enschede. Binnen ​deze kantoorpanden bieden wij flexplekken, kantoorruimtes en gehele vloeren aan. Maar ook ​verhuren we vergaderruimtes en kantoren voor één dag.

Onze locaties bieden meer dan alleen een werkplek. Wij geloven er namelijk in dat het kantoor ​tegenwoordig veel meer is dan alleen een werkplek. Wij richten ons op delen, hospitality, ​community en technologie. Elke locatie maken wij uniek door een pannakooi, sportschool, ​gameroom, bibliotheek, idealounge, jeu-de-boules baan, dakterras en nog veel meer toe te ​voegen.

Binnen Campus Offices werken we met een klein, hecht, vooral jong en enthousiast team! ​Allemaal zijn we erg gericht op de uitbreiding en groei van Campus Offices binnen een informele ​sfeer. We vinden het belangrijk dat jij als medewerker vrij bent in het ​indelen van jouw werktijden en dagen, maar ook in de locatie waar je wilt werken.

historie van campus offices

2
18
Het Logo van Campus CeeCee over een droneshot van het dakterras en de dakkas 'eventspace greenhouse'.

Campus CeeCee

Campus CeeCee is aangekocht in 2019 en was het allereerst pand van Campus Offices. Met ruim 7000 m2 is er genoeg plek om te werken, vergaderen en te ontmoeten. Deze locatie beschikt ook over een prachtige dakkas waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt.

meer weten

2
19
Het logo van Campus Delta met op de achtergrond een muurschildering op een van de kantoorgebouwen.

Campus Delta

Campus Delta is aangekocht in 2019 en bestaat uit vijf kantoorpanden. Bijna alle vijf de kantoorpanden stonden leeg en binnen een jaar is dit omgezet naar 90% verhuur! Hier zijn ook vele faciliteiten te vinden zoals: een pannakooi, een bibliotheek, een sportschool, een gameroom maar ook ruimte voor co-working, meetingrooms en een eventspace!

meer weten

2
20
Het logo van Campus Seven Cities over de parkeerplaats in het midden van de verschillende gebouwen.

Campus Seven Cities

Campus Seven Cities is aangekocht in 2020. Campus Seven Cities bestaat uit zeven panden die allemaal een eigen stadsnaam hebben. Teun Sluijter is onze locatiemanager en die zorgt er iedere dag voor dat alles in goede orde verloopt op de  Campus. Bij @Verdius is iedere dag een heerlijke lunch te verkrijgen en zijn er regelmatig vrijdagmiddagborrels!

meer weten

2
21
Het logo van Campus Dreesz over het terras voor de eerste locatie.

Fusie Campus Offices X Dreesz

In 2021 is Campus Offices gefuseerd met zusterbedrijf Dreesz. Door deze fusie is de portefeuille vergroot met Campus Dreesz (Amelo) en Campus Hanzepark (Deventer).

Campus Dreesz beschikt over meerdere faciliteiten zoals een groot sociaal hart, sportschool, veel ruimte voor co-working en ook zijn er meerdere meetingrooms te vinden. Daarnaast ligt deze locatie midden in het centrum van Almelo!

meer weten

Logo Campus Hanzepark met het kantoorgebouw op de achtergrond.

Campus Hanzepark is gelegen in Deventer. Tegenover het pand zit de Broodbode, waar je heerlijk kunt lunchen. Langs het pand loopt een mooi wandelpad over de dijk, en ook op deze locatie is verse bonenkoffie aanwezig om van te genieten tijdens je werkpauze. Daarnaast is er ook ruimte om te ontmoeten, vergaderen en werken.

meer weten

Het logo van Campus Hambaken op een droneshot van de kantoorcampus.

Campus Hambaken

Campus Hambaken is aangekocht in 2021 en is gelegen op het bedrijventerrein Hambaken in Den Bosch en bestaat uit 1 groot kantoorgebouw. Hier is zo'n 7.500m2 kantooroppervlak beschikbaar sinds april 2023. De locatie ligt naast de A59 en is met de auto zeer goed bereikbaar. Op de locatie komt een pannakooi, dakterras, een groot sociaal hart voor co-working en ook komen er meerdere meetingrooms om te vergaderen.

meer weten

2
22
Logo van Campus Dreesz over voorzijde van Campus Dreesz 2.0.

Uitbreiding Campus Dreesz

Campus Dreesz is per 2022 ook uitgebreid met een extra pand! Dit kantoorpand is gelegen aan de Egbert Gorterstraat en bevindt zich recht tegenover het centraal station. Hier is ruim 3400 m2 kantooroppervlak aanwezig en dus ruimte genoeg om te ondernemen, werken, ontspannen en groeien!

meer weten