Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Kantoorruimte

Als je bij ons een kantoor huurt, heb je een eigen afsluitbare werkplek die 24/7 toegankelijk is. De kantoren zijn er in verschillende metrages. Of je nou alleen bent, met 3 personen, of met een groter aantal collega's - wij hebben een geschikte kantoorruimte om in te werken.

Toegang tot internet, elektriciteit, vergaderruimtes, koffie/thee, en alle andere gedeelde faciliteiten zijn inbegrepen in een vast maandelijks bedrag. Zo weet je waar je aan toe bent. Als huurder van kantoorruimte ben je ook deel van onze community: in de openbare ruimtes maak je contact met andere ondernemers, en tijdens de netwerkevents nodigen we je graag uit om nieuwe connecties te maken.

We verhuren kantoren in 6 steden: Enschede, Almelo, Deventer, Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam), Den Bosch en Rijswijk (regio Den Haag). Ben je benieuwd naar onze kantoorruimtes? Op onze locatiepagina's vind je het huidige aanbod aan werkplekken!