Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting rooms

Campus Offices heeft vergaderruimtes beschikbaar in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam), Enschede, Almelo, Rijswijk (regio Den Haag), Den Bosch en Deventer. Voor ondernemers die al bij Campus Offices werken, zijn deze meeting rooms vrij beschikbaar. Huur je geen kantoor of werkplek bij ons? Dan kun je hieronder gemakkelijk en snel een vergaderruimte boeken!

De vergaderruimtes bij Campus Offices zijn van verschillende groottes. Zo kun je een meeting room huren voor twee personen, maar is er ook ruimte om een workshop te geven aan maximaal 40 personen. Bij het boeken van een vergaderruimte krijg je altijd gratis koffie/thee voor jou en je collega's. Daarnaast kun je via een scherm collega's laten inbellen die elders aan de meeting deelnemen. Zo hebben we altijd de juiste vergaderplek voor jou en je onderneming.

We hebben meeting rooms beschikbaar in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam), Enschede, Almelo, Rijswijk (regio Den Haag) en Den Bosch. Benieuwd naar onze kantoorcampussen? Bekijk dan de locatiepagina's!

Filter op locatie:

reset filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.