Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Campus Dreesz EG
Ruim ingerichte meetingroom in Almelo waarin klapbare tafels te zien zijn met een groot presentatiescherm.

Nieuwe locatie in Almelo

Campus Dreesz heeft twee locaties, beide gevestigd in de binnenstad van het groene Almelo. De eerste locatie bevindt zich aan de Brugstraat 11 en is bijna 4000 m2 groot. De tweede locatie ligt aan de Egbert Gorterstraat 2 - 14 en omvat grofweg 3700 m2.

De gebouwen liggen op loopafstand van elkaar. Bedrijven en ondernemers die bij Campus Dreesz gevestigd zijn, hebben toegang tot de faciliteiten op beide locaties.

Kleine units tot hele vloeren

De locatie aan de Egbert Gorterstraat is in 2022 aangekocht en is gevestigd in een voormalig bankgebouw. De locatie bevindt zich rechtstreeks tegenover het station en omvat grofweg 3700 m2.

Dronefoto van een kantoorlocatie in almelo in een groene omgeving.
Groene vergaderruimte die ingericht is met veel planten en twee banken.

Gedeelde faciliteiten

Op elke verdieping zijn gemeenschappelijke toiletten en pantry’s (met vaatwasser) in de kern aanwezig. Het sociaal hart bevindt zich direct bij de ingang. Daarnaast is er bij deze locatie een buitenterras aanwezig en zijn er voldoende meetingrooms beschikbaar waar je kan vergaderen.

Interesse? Neem contact op met
Felix

Ontmoet Felix Wolberink! Felix is als locatiemanager verantwoordelijk voor alle (verhuur, technisch, bouw en facilitair) zaken binnen de locaties Campus Dreesz (Brugstraat 11 en Egbert Gorterstraat 6, Almelo) en Campus Hanzepark (Keulenstraat 9, Deventer)

Beschikbare kantoorruimtes

Faciliteiten.

Vergaderruimtes en belboxen

Betaalbare lunch

Digitale receptie

Elektronische Sloten

Fietsenstalling

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Lift

OV toegankelijk

Terras

Ruimte om te netwerken

Campus Dreesz EG

Egbert Gorterstraat 6

Bereikbaarheid

Bus

200

meter

Trein

200

meter

Snelweg

5000

meter

Metro

meter

Aanvraag brochure Campus Dreesz EG

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Campus Dreesz EG! Vul je e-mail adres in en je ontvangt van ons de brochure per mail.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.