Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Campus Dreesz
Een mannelijke en een vrouwelijk collega die aan het werk zijn aan hun bureaus in hun gehuurde kantoor.

Huren in Almelo

Campus Dreesz heeft twee locaties, beide gevestigd in de binnenstad van het groene Almelo. De eerste locatie bevindt zich aan de Brugstraat 11 en is bijna 4000 m2 groot. De tweede locatie ligt aan de Egbert Gorterstraat 2 - 14 en omvat grofweg 3700 m2.

De gebouwen liggen op loopafstand van elkaar. Bedrijven en ondernemers die bij Campus Dreesz gevestigd zijn, hebben toegang tot de faciliteiten op beide locaties.

Campus Dreesz ligt in het centrum van Almelo. Het gebouw bevindt zich op 4 minuten loopafstand (400m) van het centraal station en heeft een busstation voor de deur. Daarnaast is het goed bereikbaar via de hoofdwegen die vanaf de snelweg door Almelo naar de Brugstraat lopen.

Ruimte om te groeien

Bij Campus Dreesz zijn er genoeg faciliteiten aanwezig om met een goed gevoel naar kantoor te gaan. Je kunt hier geconcentreerd werken, maar de kantooromgeving is ook ingericht om te ontspannen en inspiratie op te doen. Als je even een pauze nodig hebt kun je als huurder gratis sporten in de sportschool. Beide locaties hebben een sociaal hart waar je kan genieten van ombeperkte koffie & thee, maar ook rustig kan lunchen met andere ondernemers.

De gedeelde werkruimte in het Sociale Hart van de kantoorcampus.
Een vergadering aan de lange houten tafel van meeting room Jacob.

Kantoorruimtes, flexplekken en vergaderruimtes

De kantoorruimtes en werkplekken in Almelo zijn gerenoveerd en worden opgeleverd met een industriële uitstraling. De ruimtes hebben hoge plafonds zonder verlaagd systeemplafond, waardoor er een ruimtelijk en modern gevoel ontstaat. Bovendien zijn ze voorzien van nieuwe LED-verlichting en een duurzame vloerafwerking.

Of je nu een startende onderneming bent, een groeiend bedrijf of een freelancer die op zoek is naar een professionele werkruimte, onze kantoorruimtes in Almelo zijn geschikt voor diverse zakelijke behoeften.

Ontdek onze tweede locatie in Almelo!

Gelegen aan de Egbert Gorterstraat, recht tegenover het station, bevindt zich onze tweede locatie in Almelo. Dit pand is onderdeel van Campus Dreesz en beschikt over diverse kantoorruimtes en meetingrooms. Daarnaast is hier een hele gave flexruimte te vinden waar je als reizende ondernemer voor een dag gemakkelijk gebruik van kan maken. Benieuwd naar de locatie? Bekijk hem hier!

Campus Dreesz 2.0 gelegen naast station Almelo Centraal tegen de binnenstad aan.

Interesse? Neem contact op met
Felix

Ontmoet Felix Wolberink! Felix is als locatiemanager verantwoordelijk voor alle (verhuur, technisch, bouw en facilitair) zaken binnen de locaties Campus Dreesz (Brugstraat 11 en Egbert Gorterstraat 6, Almelo) en Campus Hanzepark (Keulenstraat 9, Deventer)

Beschikbare kantoorruimtes

Faciliteiten.

Fitnessruimte

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Vergaderruimtes en belboxen

Digitale receptie

Elektronische Sloten

Postadres

Fietsenstalling

Betaalbare lunch

Parkeren op eigen terrein

Gratis parkeren in omgeving

24/7 toegang

Schoonmaak

Rolstoeltoegankelijkheid

Postadres

Lift

KVK-inschrijving

MIVA-toilet

Lunchvoorziening

Campus Dreesz

Brugstraat 11, 7607 XJ Almelo

Bereikbaarheid

Bus

10

meter

Trein

400

meter

Snelweg

4000

meter

Metro

meter

Aanvraag brochure Campus Dreesz

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Campus Dreesz! Vul je e-mail adres in en je ontvangt van ons de brochure per mail.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.