Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Campus Hanzepark
Huurder loopt door een van de industriële gangen in het pand.

Ruimte huren Deventer

De locatie Campus Hanzepark ligt op het Hanzepark in Deventer. Deze locatie ligt vlakbij de A1 en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer dankzij het busstation voor de deur. Het pand beschikt over een grote parkeerplaats met voldoende ruimte om je auto te parkeren.

Vergaderen, werken en ontspannen

Tegenover het pand in Deventer zit de Broodbode, waar je heerlijk kunt lunchen. Langs het pand loopt een mooi wandelpad over de dijk, en ook op dit kantoor is verse bonenkoffie aanwezig om van te genieten tijdens je werkpauze.

Bij de ingang van het kantoorpand staan twee stoelen waar gasten kunnen wachten.
Met de Officemanager app kunnen de elektronische sloten door de huurders worden geopend.

Kantoorruimte Hanzepark

De kantoorruimtes en werkplekken in Deventer zijn gerenoveerd en worden opgeleverd met een industriële uitstraling. De ruimtes hebben hoge plafonds zonder verlaagd systeemplafond, waardoor er een ruimtelijk en modern gevoel ontstaat. Bovendien zijn ze voorzien van nieuwe LED-verlichting en een duurzame vloerafwerking.

Of je nu een startende onderneming bent, een groeiend bedrijf of een freelancer die op zoek is naar een professionele werkruimte, onze kantoorruimtes in Deventer zijn geschikt voor diverse zakelijke behoeften.

Interesse? Neem contact op met
Felix

Ontmoet Felix Wolberink! Felix is als locatiemanager verantwoordelijk voor alle (verhuur, technisch, bouw en facilitair) zaken binnen de locaties Campus Dreesz (Brugstraat 11 en Egbert Gorterstraat 6, Almelo) en Campus Hanzepark (Keulenstraat 9, Deventer)

Beschikbare kantoorruimtes

Faciliteiten.

1 dag werken

24/7 toegang

Betaalbare lunch

Digitale receptie

Fietsenstalling

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Restaurant(s)

Whiteboard op aanvraag

OV toegankelijk

Elektronische Sloten

KVK-inschrijving

Postadres

Campus Hanzepark

Keulenstraat 9, 7418 ET Deventer

Bereikbaarheid

Bus

10

meter

Trein

2900

meter

Snelweg

1700

meter

Metro

meter

Aanvraag brochure Campus Hanzepark

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Campus Hanzepark! Vul je e-mail adres in en je ontvangt van ons de brochure per mail.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.