Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Rijswijk (Den Haag)

Campus Seven Cities

Campus Seven Cities
Het Sociaal Hart met een lange tafel met stopcontacten waar flexibel aan gewerkt kan worden.

Ruimte huren Rijswijk

Campus Seven Cities is een kantorencampus in Rijswijk, dicht bij Den Haag, en bestaat uit 7 gebouwen aan de Lange Kleiweg 50-62. De Campus ligt dichtbij de A4 en de A13 en is met de auto zeer goed bereikbaar. Het treinstation Rijswijk bevindt zich loopafstand (400 meter/5 minuten). Er zijn verschillende bus- en tramstations dichtbij het kantorencomplex. In 11 minuten kun je van treinstation Rijswijk naar Den Haag centraal.

Vergaderen, werken en ontspannen

De 7 gebouwen van Campus Seven Cities liggen allemaal rondom een centraal gelegen parkeerterrein. In elk gebouw zijn gemeenschappelijke vergaderruimten aanwezig en elk kantoorgebouw heeft een sociaal hart inclusief verschillende algemeen te gebruiken functies. Na de herontwikkeling van deze kantoren, die momenteel gaande is, zullen alle faciliteiten die Campus aanbiedt op Campus Seven Cities aanwezig zijn. Alle huurders kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten o.b.v. fair use policy.

Strak ingericht kantoor in zwart, wit en groen met een vakkenkast en ruimte om te ontspannen.
Lege, gestoffeerde kantoorruimte die klaar is om te worden opgeleverd.

Kantoorruimte in Rijswijk

De kantoorruimtes en werkplekken in Rijswijk zijn gerenoveerd en worden opgeleverd met een industriële uitstraling. De ruimtes hebben hoge plafonds zonder verlaagd systeemplafond, waardoor er een ruimtelijk en modern gevoel ontstaat. Bovendien zijn ze voorzien van nieuwe LED-verlichting en een duurzame vloerafwerking.

Of je nu een startende onderneming bent, een groeiend bedrijf of een freelancer die op zoek is naar een professionele werkruimte, onze kantoorruimtes in Rijswijk zijn geschikt voor diverse zakelijke behoeften.

Bouw parkeerdek met vergaderfaciliteiten

Per 1 oktober zijn we gestart met de bouw van een dakkas op ons parkeerdek. Deze dakkas zal dienen als centraal middelpunt van alle panden. In de dakkas is straks een groot sociaal hart te vinden waar ondernemers kunnen lunchen of werken. Daarnaast zullen er meerdere vergaderruimtes te vinden zijn waar je als huurder, maar ook externe partij kan vergaderen. De ontwikkelingen van de dakkas zullen binnenkort te zien zijn op onze projectenpagina!

Parkeerdek in Rijswijk

Interesse? Neem contact op met
Teun

Ontmoet Teun Sluijter! Teun is als locatiemanager van Campus Seven Cities verantwoordelijk voor de verhuur en beheer van maar liefst 7 panden.

Beschikbare kantoorruimtes

Faciliteiten.

Digitale receptie

Elektronische Sloten

Gratis WiFi

Gratis koffie en thee

Gratis parkeren in omgeving

KVK-inschrijving

Rolstoeltoegankelijkheid

Lunchvoorziening

Schoonmaak

Fietsenstalling

Parkeren op eigen terrein

24/7 toegang

Vergaderruimtes en belboxen

Postadres

KVK-inschrijving

Lift

Campus Seven Cities

Lange Kleiweg 50-62, 2288 GK Rijswijk

Bereikbaarheid

Bus

3800

meter

Trein

850

meter

Snelweg

950

meter

Metro

meter

Aanvraag brochure Campus Seven Cities

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Campus Seven Cities! Vul je e-mail adres in en je ontvangt van ons de brochure per mail.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.