Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Houtbouw Den Bosch

Project

In samenwerking met ons zusterbedrijf HOLD gaat Campus Offices een houten kantoorgebouw realiseren van circa 4000m2. Dit gebouw wordt op het achter terrein gerealiseerd en staat haaks op de Hambakenwetering. Daarnaast bestaat dit gebouw grotendeels uit hout, wordt enorm duurzaam en zal energielabel A++++ krijgen.

Updates

Update 24-05-2024
  • Verplaatsing Fietsenrekken: Volgende week (vanaf 27-05) zullen de fietsenrekken naar een nieuwe locatie aan de achterzijde van het gebouw verplaatst worden. Dit zal zorgen voor meer ruimte en betere toegang. Een overkapping voor de fietsenrekken wordt zo snel mogelijk gerealiseerd.
  • Extra Parkeerplaatsen: We hebben extra parkeerplaatsen toegevoegd naast het theehuisje om het parkeren voor onze gebruikers te vergemakkelijken. Dit zal de beschikbaarheid van parkeerplaatsen verbeteren en bijdragen aan een vlottere doorstroming.
Meer informatie over deze wijzigingen volgt volgende week. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Planning

In het tweede kwartaal van 2024 start de bouw en eind 2024 wordt het gebouw conform de huidige planning opgeleverd.  Omdat er gewerkt wordt met prefabricage-materialen zal deze bouw sneller gaan dan traditionele bouw. Bovendien zal de eventuele overlast een stuk minder zijn.

Een gedetailleerde planning is beschikbaar en kan op aanvraag gedeeld worden.

📅 13-21 mei

Boren schroefpalen - mogelijke overlast door het boren

📅 24 - 29 mei

Ontgraven bouwput -  mogelijke geluidsoverlast door graafmachine en trekker.

📅 28 mei - 7 juni

Funderingswerkzaamheden

📅 Vanaf ca. 17 juni

Start de houtbouw - hier verwachten we geringe overlast omdat er voornamelijk met de hijskraan gewerkt wordt. Wel verwachten we meer vrachtverkeer voor de aanvoer van materiaal. Dit duurt tot in september. Omdat er vooral prefab gewerkt wordt hebben we een relatief schone en stille bouwplaats; ik verwacht dat de hoeveelheid stof en geluid mee zal vallen.

Visualisaties

Visualisatie binnenkant nieuwbouw
Visualisatie ingang nieuwbouw
Render zijkant nieuwbouw en Campus Hambaken
Render voorkant nieuwbouw
Render voorkant nieuwbouw
Visualisatie van ons nieuwe pad, gelegen naast Campus Hambaken