Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Lobke Wolberink, Manager Locations van onder andere Campus Hambaken in Den Bosch

Lobke Wolberink

Manager Locations

Maak kennis met Lobke Wolberink! Lobke is 25 jaar en woonachtig in Almelo. Lobke is werkzaam als Manager Locations. Op dit moment heeft haar focus onze locaties in Capelle a/d IJssel en Den Bosch. Haar functie is om de nieuwe locaties van Campus Offices op te bouwen en te verhuren.

Ze is verantwoordelijk voor de verhuur en het contact met de ondernemers.

''Hoe ik bij Campus Offices ben gekomen is een leuk verhaal. Mijn buren zijn de eigenaren van Entweder, Campus Offices is een venture hiervan. Er werd aan mij gevraagd of ik de locatiemanager van de nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel wilde worden, toevallig zocht ik nog een passende baan naast mijn studie. Door de vele vrijheid en verantwoordelijkheid heb ik een eigen draai kunnen geven aan mijn functie. Daarnaast werkte mijn broertje Felix Wolberink ook al voor een zusterbedrijf van Campus Offices."

Het leukste aan het werken bij Campus Offices vindt Lobke dat ze continu in contact staat met gemotiveerde ondernemers. Ook vindt ze de sfeer op de verschillende locaties heel gemoedelijk, iedereen groet elkaar en/of maakt een praatje. Daarnaast vindt ze het erg leuk om deel uit te maken van het team van Campus Offices omdat er veel diversiteit in de groep zit. Op deze manier kan ze van ieder zijn talenten leren.

''Moeilijk betekent niet onmogelijk, het betekent dat je hard moet werken.''

In haar vrije tijd is Lobke vaak met vrienden en familie te vinden en houdt ze ervan om te gaan stappen of uit eten te gaan.