Lobke Wolberink, de Locatiemanager van Campus Hambaken in Den Bosch en Campus Delta in Capelle aan den IJssel.

Lobke Wolberink

Location Manager Campus Delta & Hambaken

Maak kennis met Lobke Wolberink! Lobke is 23 jaar en woonachtig in Almelo. Lobke is werkzaam als locatiemanager bij Campus Delta, onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

Hier is ze voornamelijk verantwoordelijk voor de verhuur en het contact met de ondernemers. Naast de drie dagen in de week werken bij Campus Offices is Lobke twee dagen in de week bezig met haar studie Commerciele Economie. Lobke vertelt dat ze blij is dat het einde van haar studie is aangebroken, ze vindt werken namelijk véél leuker!

''Hoe ik bij Campus Offices ben gekomen is een leuk verhaal. Mijn buren zijn de eigenaren van Entweder, Campus Offices is een venture hiervan. Er werd aan mij gevraagd of ik de locatiemanager van de nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel wilde worden, toevallig zocht ik nog een passende baan naast mijn studie. Door de vele vrijheid en verantwoordelijkheid heb ik een eigen draai kunnen geven aan mijn functie. Daarnaast werkte mijn broertje Felix Wolberink ook al voor een zusterbedrijf van Campus Offices. Inmiddels is ook mijn andere broertje Job werkzaam voor Campus Offices.''

Het leukste aan het werken bij Campus Offices vindt Lobke dat ze continu in contact staat met gemotiveerde ondernemers. Ook vindt ze de sfeer op de verschillende locaties heel gemoedelijk, iedereen groet elkaar en/of maakt een praatje. Daarnaast vindt ze het erg leuk om deel uit te maken van het team van Campus Offices omdat er veel diversiteit in de groep zit. Op deze manier kan ze van ieder zijn talenten leren.

''Moeilijk betekent niet onmogelijk, het betekent dat je hard moet werken.''

In haar vrije tijd is Lobke vaak met vrienden en familie te vinden en houdt ze ervan om te gaan stappen of uit eten te gaan.