Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Maake Rensen, de Marketingmanager, aan het werk in Campus Hambaken.

Maaike Rensen

Marketing Manager

Maak kennis met Maaike Rensen! Maaike is 21 jaar en komt uit Rijssen. Onlangs is ze begonnen bij ons als Marketing Manager. Hierbij gaat ze zich richten op alle marketingwerkzaamheden voor Campus Offices. Dit geldt voor alle Campus locaties, zowel over de online als offline marketing. 

Maaike is net afgestudeerd als Bedrijfskundige waardoor ze op zoek was naar een baan in de marketing. Door een leuke post op LinkedIn kwam ze onder de aandacht bij Campus Offices en het eerste gesprek vond al snel plaats. De klik was er direct en het liefste wouden we dat ze gelijk aan de slag ging!

‘’Campus Offices heeft een hele platte organisatie met een open cultuur, waardoor je je al heel snel op je gemakt voelt. Daarnaast weten ze hier allemaal wat hard werken is, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Ook bieden ze mij kansen op het gebied van zelfstudie en verantwoordelijkheid die ik niet snel bij een ander bedrijf zou krijgen.’’

In haar vrije tijd sport Maaike elke dag, dat is ook haar grootste hobby! Verder houdt ze ook van leuke feestjes en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn.

‘’Knowledge is power, but enthusiasm pulls the switch’