Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Mart Janssen, onderzoeker van de lunch, in het hoofdkantoor in Almelo.

Mart Janssen

Projectmanager lunchvoorziening

Maak kennis met Mart Janssen! Mart is 23 jaar, geboren en getogen in Almelo en momenteel woonachtig in Hengelo! Binnen Campus Offices bekleed Mart de functie projectmanager lunchvoorziening. Hij houdt zich voortdurend bezig met het verbeteren van de lunchvoorzieningen op elke locatie van Campus Offices. Dit betekent het continue verbeteren naar de wensen en de behoeften die elke locatie heeft. Verder ondersteunt hij Maaike bij een aantal zaken op de marketingafdeling.

"Ik ben begonnen met mijn eerste stage bij Dreesz (nu Campus Dreesz) in 2021. Destijds was ik continue bezig met de (online)marketing om Dreesz goed op de kaart te zetten. Verder hielp ik waar nodig binnen Dreesz en dat beviel van beide kanten erg goed. Ik ben sinds dien altijd bij Campus Offices blijven werken, op mijn afstudeerstage na. De doorslag om bij Campus Offices te werken was voor mij de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wil, het ontzettend leuke en jonge team en natuurlijk niet te vergeten alle uitjes zoals de jaarlijkse BBQ’s, jaarlijkse skitrip, de vrijdagmiddagborrels en alle andere leuke feestjes met het team."

Mart geniet van zijn werk bij Campus Offices omdat hij samenwerkt met een zeer gepassioneerd team dat allemaal hard werkt. Verder vind hij dat je op jonge leeftijd al een erg groot netwerk opbouw en krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, niet alleen vanuit Campus Offices maar ook vanuit Entweder.

"Doordat Campus Offices onderdeel uitmaakt van Entweder krijg je ook veel mee van andere zusterbedrijven, hierdoor heb je veel korte lijntjes naar experts en kan je altijd ergens terecht voor vragen en/of advies."

In zijn vrije tijd is Mart veel aan het basketballen, gaat hij graag naar festivals maar houd hij er ook van om gezellig te borrelen met vrienden en familie!

"Live in the moment"