Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Portret van Teun Sluijter, Locatiemanager bij Campus Seven Cities in Rijswijk.

Teun Sluijter

Location Manager Campus Seven Cities

Maak kennis met Teun Sluiter! Teun is geboren in Weert en al op vroege leeftijd verhuisd naar Eindhoven. 

Teun is locatie manager bij Campus Seven Cities. Daarnaast runt hij de lunchroom Coffee@7 samen met drie andere personen genaamd Inger, Daan en Lotte. Ze draaien volle bak met Teun mee en zijn voor hem niet meer weg te denken.

''Ik ben, voel me en gedraag me als een Brabander. Toen ik voor de hotelschool had gekozen om verder mijn studie te vervolgen had ik gekozen voor een locatie ver weg van mijn ouderlijk huis. Niet dat ik het daar niet naar mijn zin had, in tegendeel zelfs, maar meer omdat het tijd was om uit te vliegen.
Toen ik de schoolbanken ging verruilen voor een werkend leven kwam ik er al vlug achter dat ik graag wilde ondernemen, de uitdaging leek mij eenvoudig weg groter dan als werknemer carrière te maken. Ik kan wel dingen consolideren maar dingen opbouwen ligt mij gewoon meer.
Meerdere ondernemingen en branches volgden de jaren daarna elkaar op, uiteindelijk ben ik neergestreken in Rijswijk bij Campus Seven Cities. Na een aantal jaren kwamen er twee mannen mijn lunchroom binnen lopen, eentje met korte rossige haren de ander met een paardenstaart. Christiaan Huijg en Sven Brookhuis, de nieuwe eigenaren van Campus Seven Cities! Mijn rol is daarmee ook in positieve zin gaan veranderen.''

Het leukste aan het werken bij Campus Offices vindt Teun de jonge organisatie die we samen flink aan het uitbreiden zijn. De platte organisatiestructuur spreekt hem erg aan. Hier wordt hij heel gelukkig van, vertelt hij. De ideeën en plannen om Campus Seven Cities te transformeren naar het concept van Campus Offices spreekt hem enorm aan.

''Raving fans: A revolutionary approach to customer service.''

In zijn vrije tijd vindt Teun het leuk om te koken, drinkt hij graag een wijntje en is hij graag met zijn vrienden en/of familie. Daarnaast vindt Teun het leuk om een wedstrijdje te padellen en om te reizen.