Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Het Campus Offices Concept.

Een flexibele werkomgeving

Nog nooit zijn zoveel mensen ondernemer geworden. Wij faciliteren dit door flexibele kantoorruimte te creëren in groeisteden bij jou in de regio.

Wij geloven namelijk dat deze groeisteden broedplaatsen van inspiratie en innovatie kunnen worden. Zowel start-ups als corporates kiezen er tegenwoordig voor om werkplekken en vergaderruimtes te huren in de nabijheid van de woonomgeving van hun medewerkers. Werkomgevingen worden steeds flexibeler ingericht. Wij begrijpen dit en voorzien in deze behoefte. Efficiënt, soepel en duurzaam.

Het kantoor van de toekomst

Als investeerder en verhuurder willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdagingen die momenteel spelen. Wij kijken naar de toekomst. Door werkplekken in onze kantoorgebouwen flexibel in te zetten, benutten we de ruimte die we hebben optimaal. Zo maken we de groeisteden waar we gevestigd zijn aantrekkelijker voor ondernemingen en zetten we ons tegelijkertijd in tegen onnodige leegstand en ruimtegebrek. Wij bieden toekomstbestendige kantooromgevingen.

Een all-in concept

Elke Campus Offices-locatie beschikt over kantoorfaciliteiten die jouw werkzaamheden optimaal ondersteunen. Zo hebben we bijvoorbeeld in al onze kantooromgevingen vergaderruimtes, stiltewerkplekken en phonebooths gecreëerd. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van een groot beeldscherm voor presentaties en online meetings. Daarnaast is er op elke locatie ruimte gemaakt om te bewegen en te ontspannen.

Als huurder mag je gebruik maken van de faciliteiten op alle locaties. Je bent dus vrij om in een andere stad te vergaderen, maar je kunt bijvoorbeeld ook op een andere locatie sporten of in het sociale hart werken. Het aanbod verschilt per locatie, en voor alle faciliteiten geldt dat ze bij de prijs zijn inbegrepen.

3 huurders voetballen in de pannakooi bij Campus Delta.

WIJ (HER)ONTWIKKELEN EN ​EXPLOITEREN KANTOORCAMPUSSEN IN ​EEN (BINNEN)STEDELIJKE OMGEVING.

Ons concept wordt gekenmerkt door:

Delen

Gedeelde faciliteiten en voorzieningen, zoals een sociaal hart met informele ontmoetingsplaatsen, werkplekken, vergader- en lunchruimten en flexplekken. Hierdoor is het als onderneming niet nodig om zelf over dit soort faciliteiten te beschikken en worden er geen ruimtes gecreëerd die weinig benut worden. Een plek waar werk en privé samenkomen.

Flexibility

Wij hanteren geen lange huurtermijnen maar bieden in plaats daarvan huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd, met een korte opzegtermijn, tenzij anders gewenst. De opzegtermijn is afhankelijk van de omvang van het gehuurde aantal meters. Ook bieden wij de mogelijkheid om kantoorinrichting te huren. Hierbij heb je keuze uit verschillende soorten meubilair en kan er worden op- of afgeschaald wanneer de grootte van jouw onderneming daarom vraagt. Je kantoor kan dus eenvoudig krimpen en groeien.

Community

Op al onze locaties vinden wij het belangrijk dat je het gevoel hebt deel te zijn van een community. Dit stimuleren we bijvoorbeeld door maandelijks vrijblijvende evenementen te organiseren. Huurders komen met elkaar in contact het sociale hart. Hier is ruimte gecreëerd om te werken, relaxen, ontmoeten en te lunchen. Een aantal locaties beschikt tevens over buitenruimte of een dakterras. De ultieme plek om andere ondernemers te leren kennen.

Technology

Toegangsverlening vindt plaats door middel van elektrische sloten die met een app geopend en gesloten kunnen worden. Bij de entree is een digitale receptiezuil aanwezig waar bezoekers zich gemakkelijk aan kunnen melden. Gasten kunnen parkeren d.m.v. een unieke toegangscode. Door het gebruik van de nieuwste digitale technieken blijven de kosten laag.

Waarom huren bij Campus Offices

Geen verborgen kosten

Flexibel contract

Flexibel in te richten

Een ruimte die met je meegroeit

Gratis koffie & thee

Uitbreiden van je netwerk

Gratis gebruik van alle faciliteiten

Toegangsverlening door digitale sloten

24/7 toegang