Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Amazone

Capelle aan den IJssel (Rotterdam)

Meeting room Amazone is een stijlvolle vergaderruimte in Campus Delta (regio Rotterdam) met plek voor max. 6 personen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 100,-

Huren per uur: €25,-

Glazen wand die zowel Amazone als een andere vergaderruimte afscheidt van de rest van het pand.
Links een lege gang met visgraatvloer en rechts de meeting room waarin een overleg gaande is tussen een man en een vrouw.
De avondzon die door de ramen schijnt terwijl twee huurders overleggen aan een houten tafel.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Delta in Capelle aan den IJssel, op 15 minuten treinreistijd van Rotterdam Centraal. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in de buurt van Rotterdam, maar is het tijdslot waarop je meeting plaatsvindt niet beschikbaar? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Dulce één deurtje verder! Dezelfde prijs, dezelfde faciliteiten, en hetzelfde comfort zodat jij en je gasten in alle rust kunnen vergaderen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.