Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room BOW

Almelo (BS)

Meeting room BOW is een stijlvolle en ruime vergaderbox voor maximaal 6 personen. Een ruimte waar je tactieken bespreekt en waar problemen worden opgelost.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Whiteboard op aanvraag

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 80,-

Huren per uur: €20,-

Twee personen zitten in vergaderbox BOW en kijken naar een scherm rechts buiten beeld.
Glas met stalen wand van een BOW vergaderunit waarin een meeting wordt gehouden.
Vergadering met drie personen in een geluidsdichte box, ingericht met een houten tafel, vier comfortabele stoelen en grote planten.
Glazen deur en houten accenten van meeting room BOW met op de achtergrond 2 collega's in overleg.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz, in Almelo. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Toch op zoek naar een grotere ruimte voor je vergadering? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Jacob, een ruime boardroom in het midden van het pand met plek voor maximaal 15 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.