Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Class

Almelo (BS)

Op zoek naar een ruimte in Almelo voor een grote vergadering of presentatie? Meeting room Class is een ruime vergaderruimte waar je tot maximaal 25 personen in kunt vergaderen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 125,-

Huren per uur: €31,25

Grote conferentiezaal opgezet als een klaslokaal, inclusief whiteboard en televisiescherm voor presentaties.
Grote vergadertafel langs een muur met groene wandaccenten.
Accent wand met drie groene planten panelen achter een tafel met drie stoelen.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz, in Almelo. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Op zoek naar een grote vergaderruimte met één lange tafel om aan te vergaderen? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Jacob, onze ruime boardroom in het midden van het pand met ruimte voor maximaal 15 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.