Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Junior

Almelo (BS)

Op zoek naar een privéplek in Almelo voor een een-op-een bespreking of een online call? Meeting room Junior is een mooie vergaderruimte waar ​je met maximaal 2 personen kunt vergaderen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Whiteboard op aanvraag

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 60,-

Huren per uur: €15,-

Huurder pleegt een privé telefoongesprek in Meetingroom Junior.
Speelse vergaderruimte met twee groene loungestoelen, geschikt voor informele of hechte afspraken.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz, in Almelo. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je graag op onze locatie aan de Brugstraat vergaderen, maar is een ruimte voor 2 personen te klein voor je? Dan past Meeting Room Felix wellicht beter bij je. Deze vergaderruimte is net zo warm en comfortabel, met een tafel en ruimte voor 6 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.