Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Event Space Kruythuys

Den Bosch

Op zoek naar een ruime zaal voor een presentatie of cursus in omgeving Den Bosch? Event space Kruythuys is geschikt voor maximaal 30 personen en is erg geschikt voor grotere lezingen, presentaties of workshops. Boek eenvoudig online!

Faciliteiten

Gratis WiFi

Gratis koffie en thee

Huren dagdeel: 250.-

Optioneel: lunch/catering/bediening/gevulde bar (prijzen op aanvraag)

Presentatiescherm

Huren per uur: €62,50

Lange ruimte met openslaande deuren, ontworpen voor o.a. evenementen, presentaties en workshops.
Evenementenruimte Kruythuys is ingericht met meerdere werktafels en een tribune trap met zitkussens.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hambaken, onze ruime locatie in Den Bosch. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je met een groot gezelschap maar wil je welgraag met zijn allen aan één tafel vergaderen? Kijk dan ook eens naar onze Meeting Room Verkade. De ruime tafel in deze stijlvolle vergaderruimte biedt ruimte voor maximaal 12 personen om ongestoord te overleggen!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.