Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Felix Wolberink, de Locatiemanager op Campus Dreesz en Campus Dreesz 2.0 in Almelo.

Felix Wolberink

Location Manager Campus Dreesz

Maak kennis met Felix Wolberink! Felix is geboren en woonachtig in Almelo. Felix is Locatie Manager bij Campus Dreesz en is verantwoordelijk voor verschillende taken. Felix houdt zich voornamelijk bezig met de verhuur maar daarnaast is hij ook druk met het regelen van de dagelijkse werkzaamheden, het organiseren van events en zorgt hij ervoor dat alles top verloopt binnen Campus Dreesz. Momenteel zijn we druk bezig met het herontwikkelen van een extra vestiging in Almelo, waar Felix ook verantwoordelijk voor is!

''In de zomer van 2019 werd ik benaderd door Entweder. Zij waren samen met Pim Trommelen het kantoorconcept Dreesz begonnen. Mij is toen gevraagd of ik mee wou helpen bouwen aan dit bedrijf. Onze eerste ontmoeting kan ik mij erg goed herinneren, het klikte meteen en vanaf dag 1 is er geen dag voorbij gevlogen dat ik mij niet heb beziggehouden met Dreesz.''

Felix vertelt dat hij de verantwoordelijkheid die hij opgelegd krijgt één van de leukste aspecten van zijn functie vindt. Daarnaast vindt hij de mogelijkheid om te ondernemen binnen Campus Offices heel interessant. Dit in combinatie met de snelle keuzes die hij mag maken en het werken binnen een ambitieus team geeft hem ontzettend veel positieve energie. Dit alles bij elkaar vormt voor Felix het totale plaatje.

''Volg altijd jouw gevoel''

Felix is een persoon die van gezelligheid houdt, hij vindt het erg leuk om bijzondere dingen te doen die niet alle personen zo snel zouden doen. Bijvoorbeeld even snel naar Londen of naar Kopenhagen vliegen op een normale vrijdagavond en maandag weer met kleine oogjes hard aan het werk, vertelt hij met een glimlach. Felix vindt het ook leuk om zich te verdiepen in diverse start-ups die hard aan het groeien zijn in Almelo, dit ook om wellicht een samenwerking aan te kunnen gaan tussen deze start-ups en Campus Dreesz.