Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Klusjesman Jan Alberts aan het werk bij een van de panden van Campus Offices

Jan Alberts

Klusjesman bij Campus Offices

Maak kennis met Jan Alberts! Jan is 61 jaren jong en woonachtig in Duitsland, hier woont hij al 20 jaar. Sinds maart 2024 is Jan binnen ons team te vinden als echte klusjesman! Hij ondersteunt onze projectleider met de (ver)bouw en onderhoud van onze panden.

Voordat ik klusjesman werd bij Campus Offices, heb ik 30 jaar in de bouw gewerkt. Ook heb ik mijn eigen kippengrillwagen gehad, samen met mijn vrouw. Hiermee stond ik op de markt en reed ik naar verschillende plaatsen. Via een kennis hoorde ik dat Campus Offices op zoek was naar een klusjesman, en na een goed gesprek ben ik daar begonnen!

Jan is goed voor kleine klusjes maar ook voor grotere klussen, niets is hem te gek. In de welbekende Campus bus rijdt hij langs al onze locaties om onze panden in top vorm te houden! Hij vindt het erg fijn dat geen dag hetzelfde is bij ons en dat hij zijn dagen zelf in kan plannen.

In zijn vrije tijd werkt hij graag in de tuin en pakt hij ook hier en daar wat klussen op. Daarnaast had hij vroeger een passie voor bijenteelt; hij hoopt deze hobby ooit weer op te kunnen pakken.

‘Het gaat lukken!’

Neem contact op met Jan Alberts: