Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Bastion

Den Bosch

Op zoek naar de perfecte vergaderruimte in Den Bosch? Meeting room Bastion is geschikt voor maximaal 5 personen en beschikt over een presentatie scherm en ronde tafel. Inclusief gratis koffie en thee. Boek eenvoudig online!

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 100,-

Huren per uur: €25,-

Vergaderruimte met een ronde tafel met 4 zwarte stoelen en een tv-scherm.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hambaken, onze ruime locatie in Den Bosch. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Is de ronde tafel van Bastion niet groot genoeg voor jou en je gasten, of wil je graag presenteren en vind je het prettiger om dit te doen aan een rechte tafel? Kijk dan ook eens naar Meeting Room 't Zand! Deze professionele vergaderruimte op dezelfde locatie in Den Bosch biedt ruimte aan 8 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.