Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room 't Zand

Den Bosch

Op zoek naar een vergaderruimte in Den Bosch? Ontdek onze ideale vergaderplek voor maximaal 8 personen. Professioneel en inspirerend. inclusief gratis koffie en thee!

Faciliteiten

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Presentatiescherm

Huren dagdeel: 140,-

Huren per uur: €35,-

Ruime, moderne vergaderruimte in neutrale kleuren met een tafel voor 8 personen.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hambaken, onze ruime locatie in Den Bosch. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Organiseer je een creatieve meeting of ben je op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte met een meer casual uitstraling? Dan past Meeting Room Zwanenbroeder misschien beter bij je. Net zo modern, maar met twee heerlijk comfortabele banken die samen ruimte bieden aan maximaal 6 personen!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.