Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Bossche Markt

Den Bosch

Op zoek naar de perfecte vergaderruimte in Den Bosch? Meetingbox Bossche Markt is geschikt voor maximaal 6 personen en is geluiddempend waardoor je in alle rust kan vergaderen. Boek eenvoudig online!

Faciliteiten

Flipover op aanvraag

Gratis WiFi

Gratis koffie en thee

Whiteboard op aanvraag

Huren per uur: €25,-

Huren dagdeel: 100,-

Een huurder gebruikt de tablet aan de buitenzijde van de meetingroom om haar reservering te controleren.
De grote glazen deur en ramen aan beide zijden geven de Bossche Markt een open uitstraling.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hambaken, onze ruime locatie in Den Bosch. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je met een klein gezelschap en vind je het prettiger om aan een ronde tafel te zitten? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Muntel, onze andere vergaderbox op onze locatie in Den Bosch! Deze geluidsdichte box heeft, net als Meeting Room Muntel, een presentatiescherm en biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.