Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Muntel

Den Bosch

Op zoek naar de perfecte vergaderruimte in Den Bosch? Meetingbox Muntel is geschikt voor maximaal 4 personen en is geluiddempend waardoor je in alle rust kan vergaderen. Boek eenvoudig online!

Faciliteiten

Werken wanneer je wilt

Presentatiescherm

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 80,-

Gratis koffie en thee

Huren per uur: €20,-

Geluidsdichte vergaderbox op een open vloer met glazen wanden en zwart staal.
Knusse inrichting om met max. 4 personen comfortabel te overleggen, inclusief scherm voor videoconferenties.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hambaken, onze ruime locatie in Den Bosch. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Vind je het prettig om te vergaderen in onze geluidsdichte boxen, maar is een ruimte voor 4 personen net iets te klein voor jou en je gasten? Dan sluit Meeting Room Bossche Markt beter aan bij je wensen. Hetzelfde comfort en dezelfde privacy, maar met een lange tafel waar maximaal 6 personen kunnen aanschuiven.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.