Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Donau

Capelle aan den IJssel (Rotterdam)

Naast de bibliotheek op onze locatie in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam) vindt je vergaderruimte Donau, een mooi ingerichte meeting room waar je in alle rust kunt vergaderen met max. 8 personen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 120,-

Huren per uur €30,-

Ovalen tafel met 7 grijze stoelen en een wandkast op een visgraatvloer.
Drie vrouwen en een man in een meeting met hun laptops.
Links een glas met metalen wand en deur en rechts een houten latjesmuur met daarop een ipad die reserveringen voor de ruimte in real time toont.
De bibliotheek en co-working space van Campus Delta waar de ruimte aan grenst.
Zitje met een lage grijze bank, twee ronde tafeltjes en een lounge stoel voor de vergaderkamer.
Een man legt iets uit aan zijn collega's aan de ovalen tafel in Donau.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Delta in Capelle aan den IJssel, op 15 minuten treinreistijd van Rotterdam Centraal. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je graag op onze locatie nabij Rotterdam vergaderen, maar is het tijdslot waarop je meeting plaatsvindt al bezet? Geen probleem! Meeting Room Rijn biedt evenveel ruimte, heeft dezelfde prijs, en komt met dezelfde faciliteiten. Zo hebben we altijd een geschikte vergaderruimte voor je!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.