Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Rijn

Capelle aan den IJssel (Rotterdam)

Op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte dicht bij Rotterdam? In meeting room Rijn is er ruimte voor maximaal 8 personen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 120,-

Huren per uur €30,-

Chique ruimte met een ovalen tafel, een zwarte visgraatvloer, twee hanglampen en ronde spiegels aan de wand.
6 jonge mannen in een vergadering met een tv-scherm waarop grafieken afgebeeld zijn, 1 man lacht.
5 mensen aan een lange tafel achter een glazen met stalen muur, warm verlicht.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Delta in Capelle aan den IJssel, op 15 minuten treinreistijd van Rotterdam Centraal. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je graag op onze locatie nabij Rotterdam vergaderen, maar is Meeting Room Rijn al bezet op het gewenste tijdstip? Dan kun je ook kiezen voor Meeting Room Donau! Deze vergaderruimte biedt evenveel plek en heeft dezelfde faciliteiten beschikbaar.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.