Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Gravenallee

Almelo (EG)

Vergaderen in stijl en comfort: dat kan in meeting room Gravenallee in Almelo! Deze vergaderruimte is perfect is voor creatieve en informele meetings. Je kunt hier met maximaal 6 personen vergaderen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Whiteboard op aanvraag

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 100,-

Huren per uur: €25,-

No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz EG, tegenover Almelo Station. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je op zoek naar een stijlvolle en warme ruimte, maar is het voor jullie vergadering praktischer om aan een tafel te zitten? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Felix in onze andere kantoorcampus in Almelo, op 5 minuutjes loopafstand. Dezelfde capaciteit, dezelfde prijs, en net zo sfeervol!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.