Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Office for a day

Wij bewegen graag mee met nieuwe ontwikkelingen. Daarom is het bij ons ook mogelijk om voor één dag een kantoor te huren. Perfect wanneer er thuis verbouwingen gaande zijn, wanneer je een klant wilt ontvangen in een professionele omgeving, of gewoon omdat je het thuiswerken even zat bent!

Wanneer je bij ons tijdelijke kantoorruimte huurt heb jij volledige toegang tot de locatie. Je beschikt die dag over een eigen kantoor, snel internet en onbeperkt koffie en thee. Ook kun je binnen onze kantooromgeving gebruik maken van de ontmoetingsplekken en heb je de ruimte om te netwerken.

Wil jij niet één maar meerdere dagen tijdelijke kantoorruimte huren? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Filter op locatie:

reset filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voor Een Dag je Eigen Kantoor

Moet je voor één of meerdere dagen een werkplek regelen? Geen probleem! Bij Campus Offices hebben we precies wat je nodig hebt met onze 'Office for a Day'-service. Je krijgt je eigen kantoor, toegang tot ons snelle wifi-netwerk, gratis koffie en thee en kunt gebruik maken van de faciliteiten op onze locaties. Ben je met een aantal collega’s? Dan kijken we samen of het nodig is om meerdere ruimtes te huren, of dat we het kantoor flexibel in kunnen richten zodat er plek is voor iedereen. Of je nu een belangrijke klant hebt die je op kantoor wilt ontvangen, tijdelijke kantoorruimte zoekt tijdens een verbouwing, of het thuiswerken gewoon even zat bent, ons kantoor voor een dag is perfect om geconcentreerd te kunnen werken.

De voordelen van Tijdelijke Kantoorruimte Huren

Niet iedere ondernemer en niet ieder bedrijf heeft altijd behoefte aan vaste kantoorruimte. Een kantoor voor één dag huren heeft allerlei voordelen. Zo krijg je een professionele werkomgeving zonder lange-termijnverplichtingen, kun je een rustige werkplek creëren wanneer jij dat nodig hebt, en heb je de kans om te netwerken met andere professionals. Werk je normaal gesproken thuis, maar heb je een groot project lopen waar je al je focus op wilt leggen? Dan kan een professioneel kantoor je helpen om in de goede mindset te komen. Ook voor zakenreizigers en freelancers is het huren van tijdelijke kantoorruimte ideaal.

Meer dan een Kantoor

Bij Campus Offices vinden we het belangrijk om een omgeving te creëren waarin er, naast voor werk, ook ruimte is om te ontmoeten, bewegen, ontspannen en groeien. Huur je bij ons een kantoor voor een dag, dan huur je meer dan alleen een tijdelijke werkruimte. Zo hebben al onze locaties een sociaal hart, zijn er op meerdere plekken zitjes ingericht en hebben we gamerooms en sportruimtes voor als je het werken even zat bent. Ook organiseren we regelmatig events en lekkere lunches voor de community. Benieuwd of er op jouw locatie iets plaatsvindt op de dag dat jij een kantoor huurt? Kijk dan op onze events-pagina!

Reserveer Jouw Tijdelijke Kantoorruimte

Wil je een kantoor voor een dag huren? Kies hierboven de stad waar jij graag wil werken en reserveer jouw 'Office for a Day' gemakkelijk en snel. Voor nu is dit snel geregeld met een bericht via de contact-pagina of de chat. In de nabije toekomst kan dit zelfs nóg gemakkelijker met ons online boekingssysteem waarin je direct zelf je ruimte kunt kiezen. Ben je met meerdere personen, of wil je graag meerdere dagen tijdelijke kantoorruimte huren? Ook dan horen we graag van je. Of je nu last-minute een plek nodig hebt of vooruit wilt plannen, wij staan voor je klaar!