Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Grolle

Enschede

Naast de co-working space op onze locatie in Enschede vindt je vergaderruimte Grolle, een geluidsdichte box met ruimte voor 6 personen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 80,-

Huren per uur: €20,-

Links een geluidsdempend belhuisje waarin een vrouw werkt, rechts de vergaderbox Grolle met glazen wanden en zwarte stalen afwerking.
Twee vergaderboxen waarvan er een in gebruik is, en een reflectie van de graffitimuur aan de andere zijde.
Inkijk via een open deur in een meeting tussen vier personen in Grolle.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus CeeCee, in de moderne wijk Roombeek in Enschede. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je een meeting in Enschede organiseren en zijn jullie met meer dan 6 personen? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Meester, een sfeervolle ruimte op dezelfde locatie met een lange ovalen tafel waar 10 personen comfortabel kunnen vergaderen!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.