Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Meester

Enschede

Op zoek naar een stijlvolle en ruime locatie voor je overleg? In meeting room Meester in Enschede kun je in alle rust vergaderen met maximaal 10 personen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 140,-

Huren per uur: €35,-

Ruimte met links een accentmuur met een afbeelding van 400 jaar Grolsch en rechts een glazen wand.
8 mensen vergaderen aan een ovalen tafel met een grote Strelitzia plant in de hoek.
Een overleg tussen collega's aan een grote houten tafel onder metalen lampen die patronen op het plafond en de wanden creëren.
Droogbloemboeket onder een bijzondere lamp, met een behangwand van 400 jaar Grolsch op de achtergrond.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus CeeCee, in de moderne wijk Roombeek in Enschede. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Enschede, maar is het tijdslot waarop je meeting plaatsvindt niet beschikbaar? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Kanon op dezelfde locatie. Net als Meeting Room Meester beschikt deze ruimte over een ruime tafel waar 10 personen comfortabel aan kunnen vergaderen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.