Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Heraclied

Almelo (EG)

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Almelo die jullie creativiteit stimuleert? Meeting room Heraclied is een moderne ruimte geschikt voor maximaal 8 personen. De meeting room heeft een beschrijfbare tafel én een whiteboard aan de muur. Perfect voor creatieve meetings of brainstormsessies!

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Whiteboard op aanvraag

Gratis WiFi

Gratis koffie en thee

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 120,-

Huren per uur: €30,-

No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz EG, tegenover Almelo Station. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je graag gebruikmaken van de faciliteiten in Meeting Room Heraclied, maar is deze al bezet op het door jou gewenste tijdstip? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Huize Almelo. Ook hier vind je een beschrijbare tafel, een extra whiteboard en een presentatiescherm. Laat die creativiteit maar stromen!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.