Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Huize Almelo

Almelo (EG)

Meeting room Huize Almelo is een moderne vergaderruimte geschikt voor maximaal 8 personen. De ruimte bevat zowel een beschrijfbare tafel als een extra whiteboard, om al je ideeën op kwijt te kunnen. Perfect voor creatieve meetings of brainstormsessies!

Faciliteiten

Gratis WiFi

Gratis koffie en thee

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Whiteboard op aanvraag

Huren dagdeel: 120,-

Huren per uur: €30,-

No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz EG, tegenover Almelo Station. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je graag in Almelo vergaderen, maar is het tijdslot waarop je meeting plaatsvindt niet beschikbaar? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Jacob  in onze andere kantoorcampus in Almelo, op 5 minuutjes loopafstand. Deze ruime boardroom bevindt zich midden in het sociale hart en heeft ruimte voor maximaal 15 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.