Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room IJssel

Deventer

Meeting room IJssel is een ruime vergaderruimte op de begane grond van onze locatie in Deventer, waar tot 8 personen kunnen vergaderen. Een ideale ruimte voor brainstormsessies, maar bijvoorbeeld ook voor formelere gesprekken.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 80,-

Huren per uur: €20,-

Kamer met grote ramen, een accentmuur met een zwarte cirkel, en een grijze laminaatvloer.
Glanzende witte tafel met 6 stoelen en daarachter een presentatiescherm en een whiteboard.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hanzepark in Deventer, vlakbij de afslag A1. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Overijssel waar je collega's of gasten gemakkelijk kunnen komen? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Heraclied. Deze moderne vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz EG, recht tegenover Almelo Station, en is perfect voor creatieve meetings en brainstormsessies!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.