Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Kanon

Enschede

Vergaderruimte Kanon in Enschede is dé plek om inspiratie op te doen, ideeën tot leven te brengen en jouw bedrijf of onderneming verder te brengen. Je kunt hier met maximaal 10 personen vergaderen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 140,-

Huren per uur: €35,-

Inkijk door een glazen muur in een overleg dat gaande is in Kanon.
Accentmuur waarop de quote 'fuck average, be legendary' staat geschreven, twee grote hanglampen.
Conferentiekamer met visgraatvloer, warme verlichting, een grote tafel en een presentatiescherm.
Buitenkant van meeting room Kanon, groot contrast tussen de warme verlichting van de ruimte en de industriële, grijze stijl daarbuiten.
De gang voor de kamer met betonnen vloer en een industrieel systeemplafond.
10 huurders in een meeting aan een lange houten tafel, voor een groot televisiescherm.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus CeeCee, in de moderne wijk Roombeek in Enschede. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Zijn jullie met 6 personen of minder en willen jullie graag in een wat hechtere setting vergaderen? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Kroon, onze stijlvolle vergaderruimte met hoge tafel op dezelfde locatie!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.