Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Kroon

Enschede

Werk je in regio Enschede en wil je graag modern en in stijl vergaderen? Aan de hoge tafel van vergaderruimte Kroon is ruimte voor maximaal 6 personen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flipover op aanvraag

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 80,-

Huren per uur: €20,-

Twee mannen en een vrouw aan een bartafel in een stijlvol ingerichte vergaderruimte.
Smalle, lange kamer met een hoge tafel, hanglampen, een tv-scherm en een accentmuur met Grolsch bierdopjes.
Drie jongvolwassenen die tegenover elkaar zitten met een laptop in hun midden.
Een man die iets laat zien op zijn laptopscherm terwijl zijn publiek koffie drinkt uit Campus Offices bekers.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus CeeCee, in de moderne wijk Roombeek in Enschede. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je een vergadering in Enschede organiseren, maar is Meeting Room Kroon toch iets te klein voor jullie gezelschap? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Kanon op dezelfde locatie. Deze moderne boardroom beschikt over een lange tafel met ruimte voor maximaal 10 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.