Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Maas

Capelle aan den IJssel (Rotterdam)

Naast het Sociale Hart op onze locatie bij Rotterdam vindt je vergaderruimte Maas, waar je in alle rust kunt vergaderen met 5 personen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 80,-

Huren per uur: €20,-

Inkijk vanuit de vergaderruimte in het Sociale Hart, met zwarte wanden en accenten en een visgraatvloer.
Vier collega's vergaderen aan een lichte ronde tafel met bruine stoelen onder hanglampen.
Open ruimte met glazen wanden in de hoek van het Sociale Hart van Campus Delta nabij Rotterdam.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Delta in Capelle aan den IJssel, op 15 minuten treinreistijd van Rotterdam Centraal. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Liever wat ruimer vergaderen, of zijn jullie met meer dan 5 personen en is Meeting Room Maas te klein voor jullie gezelschap? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Donau! Aan de ovalen tafel in deze vergaderruimte is plek voor maximaal 8 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.