Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Schelde

Capelle aan den IJssel (Rotterdam)

Ben jij al bekend met onze vergaderboxen? Meeting room Schelde in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam) is één van deze boxen; geluidsdicht, en ruim genoeg voor 6 personen om comfortabel te vergaderen.

Faciliteiten

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Presentatiescherm

Huren dagdeel: 120,-

Huren per uur: €30,-

Gang in Campus Delta met rechts een lift en links meeting room Schelde, Berner Sennen hond die door de gang loopt.
Een huurder gebruikt de geluidsdichte vergaderbox om in rust te kunnen werken.
Drie personen aan een stijlvolle zwarte tafel met een grote Monstera plant op de achtergrond.
Meeting box afgewerkt met glazen panelen en wit metaal, met een tablet naast de deur waarop de reserveringen te zien zijn.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Delta in Capelle aan den IJssel, op 15 minuten treinreistijd van Rotterdam Centraal. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je op zoek naar een moderne ruimte, maar is onze vergaderbox Schelde te klein voor jou en je gasten? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Wolga, onze stijlvolle boardroom met ovalen tafel waar maximaal 10 personen aan kunnen overleggen! Ook prettig: de glazen wand van vergaderruimte Wolga kan worden afgeschermd met een gordijn zodat jullie altijd voldoende privacy hebben.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.