Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Wolga

Capelle aan den IJssel (Rotterdam)

Woon of werk je in Rotterdam en ben je op zoek naar een ruime vergaderruimte inclusief presentatiescherm? Aan de ovalen tafel in meeting room Wolga is plek voor maximaal 10 personen om in alle rust, privé te vergaderen.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 120,-

Huren per uur €30,-

Ruime kamer met een ovalen tafel met 12 stoelen, een grote plant en gordijnen voor de glazen wand om privacy te creëren.
Een man in pak legt iets uit aan zijn twee collega's.
Zicht op een lopende vergadering, rechts een zwarte houten wand met een presentatiescherm.
Vier huurders overleggen in Wolga terwijl de avondzon door de ramen in de achterwanden naar binnen schijnt.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Delta in Capelle aan den IJssel, op 15 minuten treinreistijd van Rotterdam Centraal. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte in de buurt van Rotterdam, maar kom je met minder dan 10 personen? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Amazone of Meeting Room Dulce: twee vergaderruimtes op dezelfde locatie die tevens geschikt zijn voor overleggen en presentaties, die beide ruimte bieden aan maximaal 6 personen!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.