Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Zwanenbroeder

Den Bosch

Op zoek naar de perfecte vergaderruimte in Den Bosch? Meeting room Zwanenbroeder geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over twee banken voor een informelere setting. Inclusief gratis koffie en thee. Boek eenvoudig online!

Faciliteiten

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Gratis koffie en thee

Huren dagdeel: 100,-

Huren per uur: €25,-

Vergaderruimte met glazen wanden, gezellig ingericht met twee zachte banken, een rond vloerkleed en een scherm.
Twee collega's vergaderen in comfortabele en informele setting op de banken.
Een man laat iets zien op zijn laptop aan zijn collega tijdens een meeting.
Sfeerimpressie van vergaderruimte Zwanenbroeder in bohemian stijl met beige kleurpatroon en rieten details.
No items found.

Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hambaken, onze ruime locatie in Den Bosch. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Liever vergaderen of presenteren aan een tafel? Dan past Meeting Room Ypsilon wellicht beter bij je. Deze vergaderruimte is net zo stijlvol, en aan de ronde tafel is ruimte voor 5 personen.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.

De Locatie

Campus Hambaken is een bedrijfsverzamelgebouw aan de Hambakenwetering 1 te Den Bosch. Op de begane grond hebben we een ‘sociaal hart’ met een bar en gedeelde faciliteiten, plekken om te zitten/relaxen en vergaderen. De vergaderruimtes bevinden zich grotendeels in dit sociale hart, al hebben we ook vergaderruimtes op de vierde en vijfde verdieping van het pand

Campus Hambaken is 24/7 toegankelijk voor Huurders en is grotendeels ‘self-service’. Er is vaak dagelijks een locatiemanager aanwezig, maar deze persoon is niet nodig voor de toegang. De voordeuren zijn gedurende kantoortijden (08:00 - 18:00) ‘gewoon’ open. Mocht de vergadering een aanvangstijd hebben die buiten dit tijdslot valt dan krijg je toegang tot een mobiele app waarmee je de voordeur van het pand kunt openen. 24/7 vergaderen dus!

Indien de locatiemanager aanwezig is zal je bij aankomst worden ontvangen en naar de vergaderruimte worden geleid. Bij afwezigheid kan je zelf naar de vergaderruimte lopen. Hoe dit in zijn werking gaat vind je onder het kopje ‘De Vergaderruimte’.

Het volledige adres van de vergaderlocatie is:

Campus Hambaken

Hambakenwetering 1

5231 DD ‘s-Hertogenbosch

De Vergaderruimte

Meeting Room Zwanenbroeder is een 6 persoons vergaderruimte gelegen op de begane grond van Campus Hambaken en is aangegeven op onderstaande plattegrond:

Meetingroom Zwanenbroeder

De Faciliteiten

Deze vergaderruimte beschikt over een presentatiescherm welke in de wand gemonteerd zit. Om hier gebruik van te maken druk je de tv aan met de afstandsbediening en kan je de bijbehorende HDMI-kabel aansluiten op je laptop/computer.

Er zit gratis koffie en thee inbegrepen gedurende de gehele vergadering. Dit kan gehaald worden uit de bonenmachine, aangegeven op bovenstaande plattegrond.

Toiletten bevinden zich op elke verdieping richting het trappenhuis.

Op werkdagen kun je rond het middaguur dagverse lunch halen bij onze cateraar aan de centrale bar in het sociale hart. Hier kun je diverse broodjes, salades en sappen verkrijgen welke je ter plekke af kunt rekenen bij de betaalzuil op de bar.

Parkeren/Vervoer

Mocht je met de auto naar de vergaderlocatie willen komen: Er is (beperkte) parkeergelegenheid beschikbaar aan de openbare weg rondom de Hambakenwetering te Den Bosch.

Wanneer je met het openbaar vervoer reist stap je met de trein uit op station ‘s-Hertogenbosch of station ‘s-Hertogenbosch Oost. Vervolgens kun je de bus pakken naar de bushaltes Hambakenwetering of Saxofoon. Beide haltes zitten op 1 minuut lopen van de vergaderlocatie.

Omgeving

De dichtstbijzijnde supermarkt, Lidl, zit op 9 minuten lopen van de vergaderlocatie aan Het Wielsem 19.

Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden in het goedgevulde centrum van Den Bosch.

Contact

Bij vragen over de locatie, de vergaderruimte of overige zaken kun je contact opnemen met onze locatiemanager van Campus Hambaken, Lobke:

Lobke Wolberink
lobke@campusoffices.com
+31 6 83 02 49 49