Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Meeting Room Ypsilon

Den Bosch

Op zoek naar de perfecte vergaderruimte in Den Bosch? Meeting room Ypsilon is geschikt voor maximaal 5 personen en beschikt over een presentatie scherm en ronde tafel. Inclusief gratis koffie en thee. Boek eenvoudig online!

Faciliteiten

Presentatiescherm

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Huren dagdeel: 100,-

Huren per uur: €25,-

Ruimte voor 4 personen om te vergaderen met scherm voor presentaties en videocalls.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Hambaken, onze ruime locatie in Den Bosch. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Wil je graag vergaderen op onze locatie in Den Bosch, maar is Meeting Room Ypsilon niet beschikbaar op het tijdstip van jullie meeting? Dan biedt Meeting Room Bastion dezelfde ruimte en faciliteiten, slechts één deurtje verder!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.