Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Event Space Jordaan

Capelle aan den IJssel (Rotterdam)

Mooie grote zaal nabij Rotterdam voor 40 personen, met meerdere tafels, stoelen en aan weerszijden een tribune. De perfecte locatie voor een grote vergadering, workshop of presentatie.

Faciliteiten

Presentatiescherm

Gratis koffie en thee

Gratis WiFi

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Huren dagdeel: 250.-

Huren per uur: €62,50

Grote conferentiezaal met 8 houten tafels met zwarte stoelen en een verlicht plafond.
Links een lange tafel en rechts een zwarte traptribune met beige kussens voor een donkere latjeswand.
Glazen muur waardoor de hele conferentieruimte kan worden bekeken, in industriële stijl.
Eventruimte met plafond vullende sfeerverlichting, zitjes en traptribunes in een donker en stijlvol kleurschema.
No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Delta in Capelle aan den IJssel, op 15 minuten treinreistijd van Rotterdam Centraal. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Is een ruimte voor max. 40 personen wel érg groot voor jou en je gezelschap, en wil je graag samen aan één tafel vergaderen? Wellicht dat Meeting Room Wolga dan beter aan je wensen voldoet! Deze moderne boardroom biedt ruimte voor 10 personen om bijvoorbeeld samen te brainstormen, een presentatie te bekijken of een overleg te organiseren.

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.