Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.

Event Space Skyline

Almelo (EG)

Eventspace Skyline is een ruimte vergaderruimte in onze nieuwe locatie in Almelo waar je tot 20 personen in kan vergaderen. De ruimte is erg geschikt voor presentaties of workshops en kan in verschillende opstellingen worden neergezet dankzij de inklapbare tafels en verplaatsbare blokken.

Faciliteiten

Flipover op aanvraag

Gratis WiFi

Gratis koffie en thee

Presentatiescherm

Whiteboard op aanvraag

Optioneel: lunch vanaf 13,50 p.p.

Flexibele indeling (geschikt voor diners tot verjaardagen)

Huren dagdeel: €160,-

Huren per uur: €40,-

No items found.
Hoe werkt het?

Na reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over je boeking en parkeeradvies voor jou en je gasten. Deze vergaderruimte bevindt zich in Campus Dreesz EG, tegenover Almelo Station. Wil je meer weten over de omgeving, de kantoorcampus zelf, of hoe je er komt? Bekijk dan de locatiepagina!

Ben je op zoek naar een moderne vergaderruimte voor een creatieve sessie maar is je groep kleiner dan 20 personen? Kijk dan ook eens naar Meeting Room Huize Almelo op dezelfde locatie in Almelo. Met een unieke beschrijfbare tafel, een extra whiteboard en ruimte voor 8 personen is dit de perfecte ruimte om een brainstormsessie op te zetten!

Let op: ben jij al (kantoor)huurder op één van onze locaties? Dan zijn onze vergaderruimtes, -boxen en zalen vrij beschikbaar voor je en kun je deze gemakkelijk reserveren via de Officemanager-app.