Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Anthonio Thomas, de Locatiemanager bij Campus Delta in Capelle aan den IJssel.

Anthonio Thomas

Location Manager Campus Delta

Maak kennis met Anthonio Thomas, een energieke 34-jarige uit Capelle aan den IJssel! Sinds een aantal weken is Anthonio Locatie Manager bij Campus Delta. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het beheren van de vier panden, klantrelaties, verhuur en contactbeheer, evenementenorganisatie en facilitair beheer. Geen dag is hetzelfde voor Anthonio binnen Campus Offices! 💼

Anthonio kwam op de radar van Campus Offices via LinkedIn en een kennis die hem had aanbevolen. Het bleek een perfecte match te zijn!

"Wat voor mij de doorslag gaf om te komen werken bij Campus Offices, was de vriendelijkheid van de mensen toen ik hier voor het eerst binnenliep. Het gaf me echt een warm gevoel. Daarnaast is het slechts 2 à 5 minuutjes rijden van mijn huis, wat natuurlijk ideaal is."

Wat Anthonio het leukste vindt aan werken bij Campus Offices is de afwisseling. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich mee, waardoor hij constant wordt gestimuleerd en gemotiveerd. Hij waardeert het feit dat hij eigen initiatief mag nemen en leuke evenementen kan organiseren.

"De eerste weken zijn supergoed bevallen! Ik ben goed opgevangen en heb alle benodigde informatie gekregen."

In zijn vrije tijd is Anthonio een enthousiaste voetbaltrainer. Naast voetbal houdt hij ook van feesten en gamen. Met zijn jonge gezin, bestaande uit een dochter en twee zoontjes, woont Anthonio vlakbij de locatie, waardoor hij altijd snel ter plaatse kan zijn in geval van problemen.

"Hard werken verbreekt talent!"