Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Christiaan Huijg, de Managing Director van Campus Offices.

Christiaan Huijg

Managing Director

Maak kennis met Christiaan Huijg! In tegenstelling tot de meesten bij Campus Offices komt Christiaan uit het westen van het land. Christiaan is geboren in Alkmaar en woont momenteel in Heerhugowaard.

Christiaan is Managing Director bij Campus Offices. Dit houdt in dat hij eindverantwoordelijk is voor het gehele bedrijf. Hij doet dit niet alleen, dit doet hij samen met een gedreven team dat door hem wordt aangestuurd. Er is dus sprake van een rol- en taakverdeling. Christiaan houdt zich dagelijks bezig met de ‘vastgoedkant’ en dus de acquisitie van nieuwe locaties en het beheer van alle gebouwen in portefeuille.

''Hoe ik bij Campus Offices terecht ben gekomen is een lang verhaal. Ik ken de oprichter van Campus Offices en de moedermaatschappij Entweder (Sven Brookhuis) al een hele lange tijd en we hadden al lang geleden het idee om zakelijk samen iets te ondernemen. Toen ik na 12 jaar WTC Amsterdam toe was aan een nieuwe uitdaging zijn we in gesprek geraakt en ben ik 2,5 jaar geleden voor Campus Offices begonnen, dat toen nog Oder heette.''

Waar Christiaan het meeste plezier uithaalt is de diversiteit aan werkzaamheden en uitdagingen die bij zijn functie komen kijken. Er gaat geen dag voorbij dat er aspecten bij komen kijken, die hij niet had verwacht. Daarnaast bestaat Campus Offices uit een leuk, jong en leergierig team. Hij vindt het leuk om hiermee samen te werken en om ze kennis en kunde over te brengen, Christiaan is namelijk als vijftiger de oudste bij Campus Offices. Ook vindt hij het oosten van het land heel gezellig, vertelt Christiaan.

''Carpe Diem! Pluk de dag en geniet van het leven! Als je wat ouder wordt, lijkt de tijd sneller te gaan en helaas zijn in mijn omgeving een aantal mensen te jong gestorven.''

Naast het werken bij Campus Offices is Christiaan een fervent wintersporter, hij vindt het erg leuk om te skiën. Dat kan uiteraard met name in de winter en dan is hij ook regelmatig in de sneeuw te vinden. De sfeer en de natuur vindt Christiaan het mooist in Oostenrijk, dit is ook zijn favoriete land in de wintermaanden om heen te gaan. Ook loopt Christiaan graag hard en zit hij met alle plezier op de wielrenfiets.