Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Gerald Elzinga, Controller bij Campus Offices

Gerald Elzinga

Controller

Maak kennis met Gerald Elzinga! Gerald komt uit Almelo, is getrouwd en komt uit een groot gezin van zeven jongens. Hij heeft een indrukwekkende sportcarrière achter de rug, waarbij hij op hoog niveau voetbalde tot hij door blessures moest stoppen. Gerald heeft diverse financiële studies afgerond en heeft veel ervaring opgedaan in interim werkzaamheden.

Binnen Campus Offices houd ik me bezig met alles wat met financiën te maken heeft, zoals het scannen en inboeken van facturen en al het boekhoudkundige werk als controller. Mijn eind doel is om uiteindelijk alle administratieve processen in kaart te hebben en deze te gaan stroomlijnen.

Gerald kwam bij Campus Offices terecht nadat hij een interessante vacature tegenkwam. Hij koos voor Campus Offices vanwege de snelle groei van het bedrijf, de jonge en dynamische werkomgeving, en de grote verantwoordelijkheid die hij krijgt.

In mijn vrije tijd heb ik een passie voor muziek en sport. Vroeger had ik samen met vrienden een piratenzender en was ik DJ op bruiloften en partijen. Daarnaast houd ik van kruiswoordpuzzels en geniet ik van dagjes weg met mijn vrouw.
Geniet van elke dag!