Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Joris van Wezel, de Financiële Manager, aan zijn bureau in Campus Dreesz.

Joris van Wezel

Finance Manager

Maak kennis met Joris van Wezel. Joris is 23 jaar en woonachtig in Borne. Sinds kort is hij als Finance Manager bij Campus Offices gekomen om zich te richten op de gehele financiële administratie. Ook zal Joris in de toekomst aan de slag gaan met alles rondom de contracten. Naast het werk is Joris ook bezig met het afronden van zijn deeltijdstudie Bedrijfskunde in Enschede. 

Joris is bij Campus Offices gekomen doordat hij getipt is door Mart Janssen. Mart gaf aan dat er een leuke vacature open stond. Hier heeft Joris gelijk op gereageerd en er volgde al snel een eerste gesprek met Christiaan Huijg. Zowel Joris als Christiaan waren na dit gesprek erg enthousiast en zo volgde de eerste werkdag op 1 september

"Het team van Campus Offices heeft mij vanaf dag 1 super welkom laten voelen. Het voelt nu al alsof ik hier al jaren werkzaam ben. Daarnaast vind ik het concept van Campus Offices en de daarbij behorende faciliteiten erg gaaf, zoals de sportschool!"

In zijn vrije tijd basketbalt hij graag. Hij speelt bij Arriba in Enschede, dat is een leuk studenten team die naast leuke feestjes ook op een leuk niveau basketballen.

‘’Dedication makes dreams come true’’- Kobe Bryant