Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Pim Trommelen, de Commercial Director in het kantoor in Campus Dreesz Almelo

Pim Trommelen

Commercial Director

Maak kennis met Pim Trommelen! Pim is 25 jaar en komt uit Enschede. Hij is als commercieel directeur verantwoordelijk voor de sturing van het bedrijf, dit doet hij samen met zijn compagnon Christiaan Huijg. Specifiek in Pim zijn functie is hij verantwoordelijk voor de ‘commerciële kant’ van het bedrijf. Hieronder valt onder andere het contact met bestaande huurders, nieuwe huurders en partners. Ook is hij verantwoordelijk voor de communicatie naar buiten toe, denk hierbij bijvoorbeeld aan de marketing. Daarnaast is Pim verantwoordelijk voor het aansturen van de community managers van alle locaties.

''Ik was voorheen managing director bij Dreesz. Omdat we al een lange tijd een hele prettige samenwerking hadden met Campus Offices, hebben we samen met Entweder en Christiaan Huijg besloten de bedrijven te laten fuseren. Zo ben ik bij Campus Offices terecht gekomen''.

In Pim zijn vrije tijd houdt hij ervan om te golfen met partners of vrienden. Ook vindt Pim het leuk om te wielrennen en te motorrijden. Op vakantie gaan is misschien wel Pim zijn meest favoriete hobby!

''Het leukste aan het werken bij Campus Offices vind ik dat we met een ontzettend gedreven team werken dat alle neuzen dezelfde kant opstaan. Ik heb in onze organisatie écht het gevoel dat we alles 'samen' doen. Dus of dat nou een mooie deal is, een gave publicatie of een mooie inrichting is; dat is teamwork!''