Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Priscilla Meijer, de Locatiemanager op onze locatie in Enschede.

Priscilla Meijer

Location Manager Campus CeeCee

Maak kennis met Priscilla Meijer! Priscilla is 30 jaar en woont in Enschede met haar 8-jarige zoon en hun konijntje. Priscilla is locatiemanager bij Campus CeeCee in Enschede en is voor vele werkzaamheden verantwoordelijk. Denk hierbij aan taken zoals de verhuur, het beheren van de social media pagina’s van Campus CeeCee, evenementen plannen en het regelen dat storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Tevens biedt Priscilla graag de helpende hand of een luisterend oor voor de ondernemers.

''Vanaf 1 april 2019 ben ik via Tisser van Asito gestart als interieur verzorgster. Gaandeweg mijn tijd binnen Campus CeeCee kwam ik erachter dat ik meer in mijn mars had dan hetgeen waar ik mij mee bezig hield. Ik heb Christiaan gevraagd om wat meer uitdaging wat resulteerde in het bekleden van de functie locatie manager sinds 1 september 2021. Wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier doe!''

Priscilla vertelt dat ze de flexibiliteit binnen haar functie één van de leukste aspecten vindt die bij haar werk komen kijken. Geen dag is hetzelfde, wanneer ze een planning heeft voorbereidt komen er allemaal verschillende factoren kijken die haar dag heel anders maakt dan ze in eerste instantie had voorgesteld. Waar deze ‘chaosdagen’ voor sommige personen teveel worden is het voor haar juist een enorme drijfveer. Deze diversiteit en de mooie uitdagingen waardoor zij als persoon enorme groei ervaart geeft haar een flinke boost.

''Liever spijt dat ik het heb gedaan dan dat ik het heb gelaten.''

Eén van de passies van Priscilla is Formule 1. De tactieken, constructies en battles op en naast de grid maakt de sport voor Priscilla spectaculair. Naast Formule 1 gaat ze graag een drankje doen met vriendinnen en is ze heel blij dat het festivalseizoen van dit jaar wél doorgaat! Ook vindt Priscilla het leuk om films en series te kijken, vooral als Tom Hardy of Ryan Reynolds een rol in de film heeft.