Door "Accepteren" te klikken, accepteer je cookies voor betere navigatie en analyse. Zie ons privacybeleid voor details.
Thijs Hardeman, de Projectmanager op alle locaties.

Thijs Hardeman

Project Manager

Maak kennis met Thijs Hardeman. Thijs is getogen en woonachtig in Delden en beschrijft zichzelf als een echte tukker. Hij is Project Manager binnen Campus Offices. In deze rol is hij dagelijks bezig met het organiseren van de grotere verbouwingen en verbeteringen in diverse panden van Campus Offices. 

Thijs stuurt onder andere de aannemers en leveranciers aan, houdt de begrotingen bij en is verantwoordelijk voor een goed verloop van de planning binnen een vastgestelde termijn. Hij is bij Campus Offices gekomen na een aantal leuke gesprekken. De werkzaamheden spraken hem erg aan, dit gaf voor Thijs de doorslag.  

''Don't look back, unless it's a good view.''

Thijs houdt ervan om muziek te maken en te luisteren. Daarnaast sport hij graag, vindt hij het leuk om met vrienden een drankje te doen en gaat hij graag op reis. Ook heeft Thijs twee kinderen waar hij dol op is. Af en toe halen ze hem ook wel eens het bloed onder de nagels vandaan, zegt hij met een glimlach.

''Het werk spreekt mij erg aan, maar ook het jonge dynamische team is erg prettig om mee te mogen werken. Geen dag is hetzelfde, er zijn altijd nieuwe uitdagingen en dat alles in een mooie werkomgeving.''